Firma Compas Group s.r.o. Tiberina přijme do pracovního poměru kuchaře a pomocnou kuchařku (i důchodkyni) na dvousměnný provoz. Soboty, neděle a svátky volné. Více informací na tel. čísle 724 132 247 nebo 731 438 270.

Cukrárna a jídelna v Arnoštské ulici přijme pracovní sílu do kuchyně, dále sílu na umývání nádobí a brigádnice na sezónu. Informace k pracovním místům získáte přímo v cukrárně a jídelně v Arnoštské ulici.

Balloon Club Bílá Hlína ve spolupráci s Městem Bělá pod Bezdězem Vás zvou na 15. ročník již tradičního Bělského Balonového hemžení, které se bude konat ve dnech 22. až 25. června. Letošní ročník bude zahájen zítra ve čtvrtek v 19,30 startem horkovzdušných balónů na hřišti U Háječku.

Městská kulturní zařízení Bělá pod Bezdězem zvou dětí a rodiče v sobotu 24. června do komorního sálu na představení Vesnická pohádka, kterou nám od 15 hodin zahraje Loutkové divadlo Kozlík z Hradce Králové. Vstupné je 30,- Kč.

Zveme Vás v sobotu 24. června do restaurace U Koníčka, kde se od 17 hodin bude konat již 7. bigbítování s kapelou The Heretics Group a jejími hosty.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem oddíl házené pořádá v sobotu 24. června u příležitosti oslav 90. let vzniku sportovní a kulturní program v městské sportovní hale a v Sokolovně. Sportovní program začíná v 9,30 hodin, kdy se v městské sportovní hale střetnou naši nejmenší házenkáři v miniturnaji na dvou hřištích. Po nich se představí mladší žáci a starší žačky, kteří se střetnou s týmem Milovic. Od 13 hodin nastoupí mladší dorostenci TJ Sokol Bělá pod Bezdězem k exhibičnímu utkání proti celku ASA město Lovosice. Sportovní program bude pokračovat od 15 hodin utkáním mužů proti České Lípě a sportovní část ukončí stará garda proti celku HSG – SKP Mladá Boleslav. Součástí dne je i setkání bývalých házenkářů v prostorách haly, kde bude promítána videoprojekce a výstava dobových fotografií od vzniku házené v Bělé pod Bezdězem. Po celý den se bude před halou prodávat občerstvení, pro děti bude připraven skákací hrad, soutěže o ceny a stánky s cukrovinkami. Večer je na programu taneční zábava v sokolovně, kde bude hrát skupina Generace. Začátek je v 20,30 hodin. Srdečně zveme všechny fanoušky házené, bývalé hráče i celou veřejnost Bělé pod Bezdězem.