Správa uprchlických zařízení, Zařízení pro zajištění cizinců Bělá – Jezová přijme na dohodu o provedení práce nebo na dohodu o pracovní činnosti dvě pomocné síly do kuchyně. Nástup možný ihned. Informace získáte na telefonním čísle 326 701 594.

Městská kulturní zařízení Vás zvou dnes na nádvoří bělského zámku, kde od 20,30 hodin bude uvedena hra se zpěvy „Čochtan vypravuje“ s Josefem Dvořákem v hlavní roli. Vstupné 350,- Kč na místě.

Městská kulturní zařízení Vás zvou v pátek 19. srpna opět do parku na náměstí na další promenádní koncert. Tentokrát nám od 19,30 hodin zahraje swing BIG BAND TRUMPET.

Muzeum Podbezdězí vás zve v pátek 19. srpna na filmový večer na zámku. V rámci výstavy Běláci ve službách Thálie jsme pro vás připravili projekci filmu „Lidé pod horami“, ve kterém uvidíte Václava Trégla v pro něj ne zcela typické úloze. Jako předfilm budete mít možnost shlédnout unikátní archivní záznamy z roku 1939: odhalení desky Tajemství na Masarykově náměstí a odhalení pomníku Karla Hynka Máchy na Horce. Začátek promítání je v 18 hodin, vstupné 50 Kč.

Dále Vás Muzeum Podbezdězí zve na tradiční letní koncert Radka Tomáška, kterého na kytaru a zpěvem doprovodí jeho syn Radek Tomášek. Recitál s názvem „… jestli chuť máš, zpívej se mnou…“, který se uskuteční v neděli 21. srpna od 17 hodin. Vstupné je 100 Kč. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Fotbalový klub Vás zve na první mistrovský zápas okresního přeboru mužů v nové sezóně, který bude sehrán na městském stadionu v sobotu 20. srpna od 17 hodin a to mezi SK Bělá a SK Bezno – Sovínky. Kiosek s bohatým občerstvením bude otevřen již od 16 hodin. Těšíme se na Vaší účast a podporu našeho mužstva.