• 11.9.2016
  • 10:00
  • Park na Masarykově náměst

Opět se setkáme na náměstí při posvícenském trhu, kde si budete moci zakoupit nejen různé dobroty a drobné předměty. V programu se představí STŘEDNÍ LESNICKÁ ŠKOLA ŽLUTICE,o hudbu se postarají STAROČEŠTÍ HELIGONKÁŘI a nebude chybět ani předvádění dravců s Danielem Dobrkovským. Hlavně menší děti se určitě můžou těšit na dřevěný kolotoč a odpoledne je nejen pro ně připravena LOUPEŽNICKÁ POHÁDKA a na konec jarmarku se představí kapela VIVA SONG.

Kromě jarmarku můžete také navštívit památky, které otevírají své dveře v rámci EHD.

Od 13 do 16 hod. – kostel sv. Václava v Tyršově ulici
Múžete se podívat nejen přímo do svatostánku, ale také na malované stropy nad ním. Památku pro nás otevře Muzeum Podbezdězí.

Od 14 do 16 hod. – Galerie Česká brána
Ve vnitřních prostorách galerie, kterou provozuje paní Světlana Žalmánková naleznete nejen různé autorské umělecké předměty od malovaných kamenů a šátků až po různé svícny a další upomínkové, dárkové i dekorační předměty, ale také krátkodobou výstavu obrazů paní Aleny Srstkové.

Prohlídky na zámku, které přešly od září do víkendového provozu, budou tento den v rámci EHD zdarma a připravili jsme pro Vás rozšířený odpolední program, o kterém se dočtete ve zvláštním příspěvku.